fi

Miten Rendoor toimii?

Rendoor venevuokrauspalvelustamme pystyt vuokraamaan soutuveneen mutkattomasti ja nopeasti! 

Soutuveneen vuokraus toimii omatoimiperiaatteella varauspalvelumme kautta. Voit mennä rauhassa ottamaan veneen käyttöösi ja palauttamaan veneen viimeistään varauksen loppuessa. Lisätietoja veneistämme ja niiden sijainneista löydät Hinnasto ja veneiden sijainnit -valikosta.

Varausohjeita: 

Varauspalvelussamme voit määritellä itse mille ajankohdalle ja kuinka pitkäksi aikaa haluat soutuveneen vuokrata.  Varauksen voit tehdä tunniksi, 2 tunniksi, 3 tunniksi tai vaikka koko päiväksi. Hinnastomme löytyy varauspalvelu-valikosta. Maksu onnistuu varauspalvelussamme pankki- tai luottokortilla, verkkopankilla tai MobilePaylla.

Varauksen ja maksun tehtyäsi saat varaus- ja maksuvahvistuksen sähköpostiisi. Varausajan alettua sinulle lähetetään veneketjun lukkoon tarvittava avauskoodi ( 4-numeroinen numerokoodi). Veneen lukossa on kiinnitettynä vene ja airot. Vuokrausajan loppuessa tulee vene vetää takaisin rantaan ja lukita vene ja airot ( + pelastusliivit) takaisin lukolliseen ketjuun ja jättää vene hyvään kuntoon seuraavaa varaaja varten. Muistathan myös lukea ja noudattaa varauksen yhteydessä löytyvää tarkennettua käyttö- ja turvallisuusohjeistusta.

Veneily kuuluu Suomen kesään, joten toivomme että pystyt palvelumme avulla nauttimaan lomasta, vedestä, ystävistä ja kalaustusretkistä täysin rinnoin!  

... Nyt siis nopeasti vesille!